Η ηλεκτρική μετακίνηση είναι το μέλλον, στους δρόμους αλλά ακόμα και στις πίστες. Από το 2019 υπάρχει ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών ως προσθήκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, και θα υπάρχει ένα καινοτόμο πρωτάθλημα μονομάρκας μαζί με το πρωτάθλημα CIV Junior. Διαχειρίζεται από τη Vmoto Soco Ιταλίας και θα αγωνίζονται με την TC-Max, την σπουδαία ηλεκτρική μοτοσυκλέτα μας που έχει επιδόσεις αντίστοιχες μιας 125cc με κινητήρα εσωτερικής καύσης, και τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά: 3000W από την ονομαστική ισχύ του κινητήρα, με μέγιστη ισχύ 5000W και 170 Nμ ροπής.
Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν η έκδοση αγώνων θα ενισχυθεί περαιτέρω.
Η έκδοση δρόμου έχει ήδη παρουσιαστεί στο Παρίσι, την ώρα που η αγωνιστική έκδοση παρουσιάστηκε στο Motor Bike Expo της Βερόνα: Εμπρόσθιο αεροδυναμικό μέρος, σέλα με ουρά και βάσεις για αγωνιστικούς αριθμούς κάνουν εμφάνιση σε αυτή την πιο σπορ μοτοσυκλέτα, μαζί με ελαστικά κατάλληλα για αγωνιστική πίστα, το TC Max στοχεύει να ξεπεράσει τις προσδοκίες τόσο των αγωνιζομένων, όσο και του κοινού!
Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό σε όλους τους αναβάτες, VIPs, influencers, δημοσιογράφους και φιλοξενουμένων από τη Vmoto Soco Ιταλίας.
Θα είναι μια ευκαιρία να ανακαλυφθούν νέα ταλέντα, την ώρα που όλοι θα απολαμβάνουν τους αγώνες και θα περνούν καλά.