Αποκαλύφθηκε στη Παγκόσμια Πρεμιέρα των μοντέλων Super Soco μόλις λίγες ημέρες πριν και μαγνήτισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή του εμφάνιση!

Το νέο Super Soco TS Street Hunter είναι ένα ελαφρύ μοντέλο για καθημερινή μετακίνηση, εφοδιασμένο με έναν κινητήρα 3.4 ίππων η οποία εδράζει στο κέντρο του πίσω τροχού, κινώντας το σύνολο σε μια τελική ταχύτητα περίπου 75 χ.α.ω.

Το νέο μοντέλο διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης και συνδυασμένο σύστημα φρεναρίσματος, βοηθώντας τους νέους στο χώρο να προσαρμοστούν στην οδήγηση ενός ηλεκτρικού δικύκλου με ασφάλεια.

Η θέση του ηλεκτροκινητήρα και της μπαταρίας δίνουν ένα χαμηλό κέντρο βάρους και χαμηλό ύψος σέλας, το οποίο είναι ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους νέους οδηγούς.

Το νέο κοντέρ προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως το επίπεδο φόρτισης, την επιλογή οδήγησης, την ώρα, την ατμοσφαιρική θερμοκρασία και το υπόλοιπο χιλιομέτρων που μπορείς να διανύσεις την τρέχουσα στιγμή.

Super Soco TS STreet Hunter dash

Το νέο TS Street Hunter διαθέτει και αεροδυναμικά πτερύγια που προσφέρουν τόσο επιθετική εμφάνιση, αλλά και περισσότερη σταθερότητα. Μια όμορφη αισθητική “πινελιά” στο σπορ μοντέλο μας, η οποία δένει αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Η νέα μοτοσυκλέτα μπορεί να φτάσει αυτονομία ως και τα 200χλμ, αν επιλέξεις να πάρεις την έκδοση με τις δύο μπαταρίες. Όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, αυτή επιτυγχάνεται  σε μόλις 3.5 ώρες (για κάθε μπαταρία), κάτι το οποίο μπορεί να γίνει με άνεση την ώρα που θα είσαι στη δουλειά.

Η διαθεσιμότητα του νέου Super Soco TC Wanderer θα ανακοινωθεί σύντομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. Ακολούθησέ μας για να μάθεις τα νέα πρώτος!

FB: supersoco.cy

IG: supersoco.cy