Νέα μοντέλα, νέα ατμόσφαιρα, νέα εποχή. Τα νέα Super Soco του 2021 αποκαλύφθηκαν χθες μαζί με μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες!

Σε ένα όμορφο σκηνικό το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, παρακολουθήσαμε τα αποκαλυπτήρια της νέα γκάμας μοντέλων της Super Soco.

Το νέο μοντέλο που αποκαλύφθηκε ήταν το ολοκαίνουργιο TS Street Hunter με το σπορτ χαρακτήρα και την μοναδική τεχνολογία, το οποίο θα αναλύσουμε περαιτέρω σε επόμενη δημοσίευσή μας.

super soco ts street hunter

Επόμενο στη λίστα ήταν μια ακόμη εντυπωσιακή προσθήκη στην γκάμα μας, το Super Soco TC Wanderer. Το ανανεωμένο TC έχει σχεδιασθεί για διπλή χρήση, προσφέροντας τη δυνατότητα για κίνηση εκτός δρόμου με μια μοτοσυκλέτα που θα χρησιμοποιείται και για την καθημερινή μετακίνηση προς τη δουλειά.

Στην παρουσίαση αυτού του νέου μοντέλου παρακολουθήσαμε και την έκτακτη επίσκεψη του πολυπρωταθλητή του MotoGP, Jorge Lorenzo, ο οποίος σχολίασε με τη σειρά του τα νέα μοντέλα.

Next in the list was another exciting addition in our line-up, the Super Soco TC Wanderer. This new model is designed for more dual sport use, offering the ability to head off-road on the same bike that you’d use to commute to work. In it’s presentation we also witnessed the arrival of Jorge Lorenzo, who made a guest star appearance to this virtual event.

Screen Shot 2021 02 23 at 6.27.40 PM 2

Για το τέλος η Super Soco άφησε το νέο “μικρό”, CUmini. Το όμορφο και μικρό νέο ηλεκτροκίνητο scooter είναι η εισαγωγή της εταιρείας στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης, το οποίο υπόσχεται σβέλτη και άνετη μετακίνηση εντός πόλης.

Το νέο scooter δεν χρειάζεται άδεια οδήγησης, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για όσους θέλουν να οδηγούν όχημα δύο τροχών χωρίς την επιβάρυνση της άδειας.

Screen Shot 2021 02 23 at 6.20.04 PM 2

Όλα τα παραπάνω μοντέλα θα αναλυθούν σε βάθος το επόμενο διάστημα όμως μία πρώτη ματιά, η νέα γκάμα μοντέλων Super Soco δείχνει παραπάνω από εντυπωσιακή για το 2021!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες!