Έχοντας αποκαλυφθεί μόλις πριν λίγες ημέρες, το ολοκαίνουργιο Super Soco TC Wanderer υπόσχεται να σε πηγαίνει όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και σε μερικές περιπέτειες εκτός δρόμου.

Το νέο Super Soco TC Wanderer διαθέτει μία κινητήρια μονάδα 3.4hp η οποία εδράζει στο κέντρο του πίσω τροχού, κινώντας το ελαφρύ σύνολο σε μια τελική ταχύτητα περίπου 75 χ.α.ω.

Η νέα μοτοσυκλέτα μπορεί να φτάσει αυτονομία ως και τα 200χλμ, αν επιλέξεις να πάρεις την έκδοση με τις δύο μπαταρίες. Όταν έρθει η ώρα της φόρτισης, αυτή επιτυγχάνεται  σε μόλις 3.5 ώρες (για κάθε μπαταρία), κάτι το οποίο μπορεί να γίνει με άνεση την ώρα που θα είσαι στη δουλειά.

Όσο για το διαμάντι των Super Soco, την τεχνολογία, το TC Wanderer διαθέτει συναγερμό ασφαλείας, εκκίνηση χωρίς κλειδί και 3 επιλογές οδήγησης. Μια οθόνη LCD προσφέρει απλόχερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, συνδυασμένες με όμορφη εμφάνιση.

Η διαθεσιμότητα του νέου Super Soco TC Wanderer θα ανακοινωθεί σύντομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας. Ακολούθησέ μας για να μάθεις τα νέα πρώτος!

FB: supersoco.cy

IG: supersoco.cy